Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Μοσχάρι κοκκινιστό . Ανανεώσεις καθημερινά της 11 π.μ. κ 7.00 μμ

 Μοσχάρι κοκκινιστό - Περιεχόμενα

  • 1 ποτηράκι κρασί
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
  • 1 κονσέρβα τοματάκι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλυτζάνι βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κιλό κρέας από μοσχάρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγο μπαχάρι
 Οδηγίες / Εκτέλεση

-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει

-Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε

-Προσθέτετε το κρέας και το τσιγαρίζετε

-Σβήνετε με κρασί

-Προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ

-Ρίχνετε το σκόρδο και το μπαχάρι

-Αλατοπιπερώνετε

-Προσθέτετε 1 ποτήρι νερό

-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του