|
- 1 ποτηράκι κρασί
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- 1 κονσέρβα τοματάκι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλυτζάνι βούτυρο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κιλό κρέας από μοσχάρι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λίγο μπαχάρι
|
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε το κρέας και το τσιγαρίζετε
-Σβήνετε με κρασί
-Προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Ρίχνετε το σκόρδο και το μπαχάρι
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε 1 ποτήρι νερό
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του