|
- 3 μανιτάρια φρέσκα, μεσαίου μεγέθους
- 3 πιπεριές (κατά προτίμηση χρωματιστές)
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- ρίγανη
- 3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ή γαλοπούλας
- 1 τομάτα (προαιρετικά)
- 1 κρασοπότηρο περίπου λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
|
-Κόβουμε τα φιλέτα σε μπουκίτσες
-Κόβουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, την τομάτα και τις πιπεριές σε φέτες
-Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά
-Προσθέτουμε τα κομμάτια του φιλέτου και ανακατεύουμε συνεχώς
-Μόλις σοτάρουμε καλά το κρέας, προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 10' περίπου
-Κατόπιν, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το κρασί και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 5' πηγή