Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ο απαραίτητος εξοπλισμός για το προσωπικό σας μπαρ


1. Boston σέικερ 2. Clobber σέικερ 3. Δοσομετρητής
4. Κουταλάκι ανάμειξης 5. Στραγγιστήρι για πάγο
6. Τσιμπίδα πάγου 7. Φτιαράκι πάγου
8. Επιφάνεια κοπής 9. Μίξερ 10. Τσιμπίδα φρούτων
11. Στραγγιστήρι πολτού 12. Γουδοχέρι
13. Αποχυμωτής 14. Μαχαίρι αποφλοίωσης
15. Μαχαίρι για φέτες 16. Τρίφτης
17. Καλαμάκια 18. Ανοιχτήρι 19. Τιρμπουσόν
20. Πώμα ροής

http://foodzine.gr